maanantai 24. helmikuuta 2014

SD alkoi + alkutilanne

Noniin! Tänään alkoi SuperDieetti, ja ensimmäinen päivä on jo takana.

Ihan kunnialla tämä ei ole mennyt, koska ateriavälit venyivät aivan tajuttomasti, ja tälläkin hetkellä olen vähän aikaa sitten syönyt päivän isoimman aterian ja jäljellä olisi vielä iltapala. En taida sitä keritä syömään. No, onneksi näin kiirepäiviä ei pitäisi enää lähitulevaisuudessa tulla.

Niin kuin olen jo aiemminkin täällä kertonut, meinaan vetää dieetin hieman soveltaen. Tänäänkin söin yhden aterian töissä, jossa sattui olemaan makaroonilaatikkoa. Hieman se kyllä harmitti kun noin hankalasti sovellettavaa ruokaa tuli ensimmäisenä päivänä, mutta toisaalta ei yksi kohtuukokoinen annos makaroonilaatikkoa mun dieettiä kaada.

Ja toisekseen meinaan käyttää pakastimesta kaikki kasvikset näin alkuun pois, vaikka ne eivät "sallittujen" listalla olekaan. Ja päätin jo, että jos sallitut vihannekset alkavat kyllästyttämään, voin ihan hyvin ottaa muitakin vihanneksia käyttöön. Rebel me! :D

Mutta toisaalta olen kyllä ihan innoissani nyt tästä kuudesta viikosta. Mä ainakin koen tässä vaiheessa että saan tsemppiä fitfarmin foorumilta. On jotenkin sellanen "jes, tästä tulee upee kuusviikkonen" -fiilis päällä. Toivotaan että näin myös käy!

Ja sitten siihen alkutilanteeseen. Otin nyt SD:tä varten aloituskuvat, painon ja mitat. Mitoista teen oman postauksen, koska meinaan verrata näitä mittoja marraskuiseen (paino ei ole juuri värähtänyt niistä mitoista) ja katsoa mitä salitreeni on saanut aikaan. Mitat siis myöhemmin.

Tässä olisi aloituskuvat:

imarteleva toppi, eikö vaan? :)

Siellä ne mun kilot on!



Sopivasti sain pahimmat menkkaturvotukset tähän hetkeen sovitettua, joten ennen ja jälkene kuvat luulisi olevan mahtavat :D

Ja kyllähän noi turvotukset painossakin näkyi:



Tästä siis lähdetään!

Kuuden viikon päästä luvassa kunnon vertailupostaus, jossa katsotaan kuinka monta kiloa ja senttiä olen kutistunut, sekä katsotaan miltä se näyttää samoilla vaatteilla! :)

Seuraavaksi kirjoitan niistä mitoista postausta, ja ajattelin tehdä oman jutun omista tavoitteista SD:n varalle.

-Kaukaa Kaunis

18 kommenttia:

  1. Kivaa, että oot noin positiivisin mielin lähdössä matkaan! Tsemppiä, onnistut varmasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvältä vaikuttaa ainakin tää alku :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  2. Hyvin se menee, soveltaenkin! Sulla on kyllä melkoiset kauriin sirot jalat (tämä on siis kohteliaisuus):D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soveltamalla siitä saa enemmän elämäntapamuutokseen sopiva juttu :)

      Ja kiitos!

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  3. Mäkin katoin että sulla on tosi sirot jalat. Jouduitko superdieettiä varten muuttamaan paljon ruokien sisältöä? Vai oliko enemmän määriin tapahtuva muutos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!

      Viime kuukausien ruokavalioon verrattuna muutos oli suuri sisällöllisestikin. Mutta tää on kyllä aika lähellä sitä ruokavaliota millä alotin laihdutuksen viime kesänä.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  4. Missä dieetissä ei sais käyttää vihanneksia?:oo
    Tsemppiä sulle ekan dieetin testaukseen!!:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, olin kirjottanut vähän epäselvästi! Eli superdieetissä on lajiteltu vihannekset sallittuihin ja kiellettyihin. Eli vihannekset kuuluu kyllä ruokavalioon, mutta vain osa :) mun pakaatimesta löytyy tällä hetkellä vihanneksia jotka on kiellettyjen listalla.

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. En vaan tajuu vieläkään miten _mikään_ vihannes voi olla kiellettyä, kun ne _kaikki_ on yliterveellisiä...:D Anteeksi jos oon vähän tyhmä kun en nyt käsitä tätä asiaa:D

      Voitko esitellä tätä diettiä, mitä ruokia siihen sisältyy , ja samalla vaikka se kiellettyjenkin lista?

      Poista
    3. SD pohjautuu mun mielestä aikalailla sellaseen kisadieettiin, jolla saadaan tosiaan rasvaprosenttiakin pienennettyä, jolloin toiset vihannekset toimivat paremmin kuin toiset. Esim. jos vertaa maissia ja kurkkua, niin ero ravintoarvoissa ja kaloreissa on aika huomattava. Mutta minä en ainakaan kovin vakavasti ole ottanut näitä kasviskieltoja, koska ne tosiaan ovat kaikki terveellisiä. Jos lähtee fitnesskisoihin niin silloinhan se homma on näin tarkkaa.

      Ja en pysty mitään noin tarkkoja juttuja paljastamaan, koska kyseessä on kuitenkin maksullinen nettivalmennus, jonka tieto on muilta salattu. Me ei siis saada kertoa mitään yksityiskohtaista.
      Perusruokaa kuitenkin: paljon kasviksia ja proteiinilähde. Ja paljon maitorahkaa. :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    4. No mutta valaisi ihan tarpeeksi tuo maissi -kurkku esimerkki!! : ) Eli olis vaan pitänyt ERITTÄIN kriittisemmin ja syvällisemmin ajatella tätä, jotta oisin ehkä sitten itse suoraan hoksannut. :D

      Poista
    5. :D Hyvä että aukesi! :) Hiukan outohan koko homma on, mutta toisaalta ammattilaiset tietää miten sen rasvan saa liikkeelle :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  5. Täällä ilmoittautuu yksi uusi lukija :) Otin ja lukasin sun kaikki postaukset sunnuntain ja eilisen aikana, en meinannut välillä ollenkaan malttaa lopettaa lukemista :P Kamppailen itsekin painon kanssa mutta nyt olen tässä kahden viime viikon aikana saanut itseäni niskasta kiinni ja paino on lähtenyt laskemaan. Olen kovasti miettinyt oman blogin aloittamista ja tänään sen sitten tein, toistaiseksi se saa kuitenkin pysyä yksityisenä ;) Tahdoin joka tapauksessa tulla kiittämään inspiraatiosta, joten kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos! Kiva kuulla että inspiroi toisia :)

      Blogi on auttanut mua paljon, toivottavasti sulle on myös hyötyä kirjoittamisesta. Jos joskus päätät avata blogin yleisölle, niin kerro mulle! :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
    2. Tuuliviiri kun olen niin mieli muuttui aika nopeasti :D Eli äsken blogi muuttui julkiseksi, vaikka eipä sielä vielä oikeastaan mitään ole... :)

      minavaan.blogspot.fi

      Poista
    3. Jee! Tuun seuraamaan :)

      -Kaukaa Kaunis

      Poista
  6. Paljon tsemppiä sulle ! Tämä touhu on tuttua

    VastaaPoista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)