torstai 1. elokuuta 2013

Asian Food

Oi, rakastan aasialasta ruokaa. Voisin syödä kiinalaista, thairuokaa, sushia ja intialaista vaikka loppuelämäni ja kuolisin tyytyväisenä.

Ongelmaksi tulee tietenkin se että välttelen ravintoloita ja hiilareita. Aasian keittiöön kuuluu hyvin olennaisena osana se riisi.

Siksipä pistäydyin Aasialaiseen elintarvikekauppaan ja metsästin sieltä muutamia asioita joita voin lisäillä piristämään tämän hetkistä välillä yksitoikkoistakin ruokavaliota.


Mutta mukaan siis tarttui erilaisia kastikkeita ja soijaa joilla maustan wokkeja maistuviksi.


Sen lisäksi ostin punaista curry-tahnaa joka on aivan ihana! Tätä mä olen pistänyt wokkiin, kanan marinaadiin, erilaisiin liemiin ja aina tulee ihanaa !



Ja niinkuin joskus mainitsinkin, ostin sieltä myös tarvikkeet kevätkääryleisiin jotka eivät tietenkään ole terveellisemmästä päästä, mutta ah, ne olivat hyviä!



Nuita kevätkääryleitä tuli tosiaan syötyä muutamia... mutta onneksi suurin osa kuitenkin meni muihin suihin.

Nyt kun saan omiin kokkailuihin tuotua aasialaista vivahdetta, ei ole tarve (himo) niin suuri mennä ravintolaan sitä syömään. Wokkia olen paljon viime aikoina tehnytkin, mikä on tietenkin hyvä koska siinä on paljon kasviksia, ja siitä pystyy tekemään hyvinkin terveellistä.

Onko teillä vastaavia tunteita minkään maan ruokiin ? Minä valitsen kiinalaisen aina yli hampparien tai kebabin :)

-Kaukaa Kaunis

2 kommenttia:

  1. Kiinalainen on ihan mainio. Ja eihän sitä riisiä ole pakko syödä ;) se tulee erikseen melkeen joka paikassa (ei ruokaan sekoitettuna). Varsinkin buffeteissa hyvä, kun annos on kuitenkin tarpeeksi suuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissain paikoissa riisin voi jopa korvata kasviksilla! :) Mutta ei se silti taida kaikista tervellisintä ruokaa olla :D

      -Kaukaa Kaunis

      Poista

Hei! Kerro ihmeessä mitä mielenpäällä on :)